keyboard_arrow_right
Sugardeals

Erotiske fortællinger gratis cuckold dk

erotiske fortællinger gratis cuckold dk

allerede det er lige så sjovt at danse svarede hun. Der var ingen tvivl om at hun allerede var meget erfaren seksuelt, men nu var hun på orgasmens rand. Snart var hendes ansigt dækket af mit spyt der løb ned af hendes solariebrune kinder. Du Sofie, jeg skal til Rom I næste uge, har du ikke lyst til en lille ferie? (4.25) 49 - Fødselsdagsanal Skrevet af Digitalo   00:01:05 (Analsex) Et ægtepar nyder hinanden - nu også med analsex. I den tilstand forlod jeg hende for at gå ned til festen igen, lidet anende af morskaben kun lige var begyndt. (4.58) 10 - En herlig sommerfest, skrevet af Pitcher   00:01:03 (Utroskab). Ting som kun han kan finde.

Erotiske fortællinger gratis cuckold dk - Gratis

Din begærlige kælling, på knæ. Som ven af huset var jeg inviteret til sommerfest. Det går dårligt for mig i kemi, men for en måneds tid siden fik vi en vikar, da vores faste lærer blev sygemeldt. (4.5) 17 - Naboen Skrevet af Manden73   00:01:01 (Almindelig sex) Den ny nabo, invitere på lidt at drikke :-) (4.44) 18 - Kæresten gav mig et harem Skrevet af OldManJ   00:01:34 (Almindelig sex) Kæresten bliver liderlig af at se mig med andre kvinder. Jeg tog diskret fat om hende arm og sagde at jeg lige ville veksle et par ord med hende. 106 - Fantasi Del Skrevet af Ik   00:01:00 (Fantasi) Forsættelse af mit frække møde med ægtepar i skoven Møde hos venne parret på forlænget weekend Del 4 (0) 107 - Fantasi Del Skrevet af Ik   00:01:04 (Fantasi) Forsættelse af mit frække møde i skoven med ægtepar. Du nødt din rolle - at få fremmede pik og samtidig se liderligheden i mine øjne. Raincoat   00:01:02 (Mandesex) Noah er ikke længere Gabriels elev. (4) 101 - Den årlige herretur Del 1 2 Skrevet af nngay   00:01:05 (Mandesex) Herreturen fortsætter, og det bliver mere og mere frækt. Hun smilede sødt til mig. erotiske fortællinger gratis cuckold dk

Gratis danske sexnoveller: Erotiske fortællinger gratis cuckold dk

Hovscha det ene babs er smuttet ud sagde hun, mens Per holdt hende på benene. Vi gik ind i et stille baglokale og jeg spurgte hvad der var galt, han rødmede kraftigt og stammede. (4.6) 51 - Sommerdag ved stranden Skrevet af Isabella   00:01:20 (Dominans) Isabella drømmer om sex med en fremmed mand. Jeg fortalte Per at hvis han ikke gennemkneppede min kone ville han blive fyret på stedet. De faldt udmattede sammen og Annelise kyssede Per med et dybt og vådt tungekys og stønnede at det var et af de bedste knald hun nogensinde havde oplevet. Det var meget afslørede da han havde en stor bule i bukserne. Hun havde set den unge vinduespudser på parkeringspladsen da hun steg ud af bilen, og hun kunne ikke undgår at se og mærke hans varme blik deer borede sig igennem den luftige nederdel og varmede i de tynde sorte trusser. Jeg var egentligt forberedt på synet, men det chokerede mig alligevel. Denne fortælling er skrevet efter lidt hyggelig idéudveksling med en anden bruger på denne side. Hun stod og vaskede lidt op, men jeg sagde at det behøvede hun da ikke. Det er for at få dig til at opføre dig anstændigt, din frække tøs. Pludselig så jeg til min skræk at de dansede ret tæt og at min kone havde et sultent blik i øjet. Jeg stod et par meter derfra og nød at se deres svedige kroppe klaske imod hinanden, men pludselig trak Per sig ud af min kones kusse og befalede hende af stille sig på alle fire.

Gratis erotiske: Erotiske fortællinger gratis cuckold dk

(4.38) 22 - Chaufførens historie. Tror du da ikke mænd kan lide mig smilede hun påtaget uskyldigt. Min hyldest til sexwriter-universet (4.71) 25 - En fræk afbrydelse - når lysten tager over Skrevet af Anonym 00:01:56 (Almindelig sex) Hvad en utrolig fræk hustru kan finde. Mine veninder siger jeg er smuk og har en smule sydlandsk over mig. (4.66) 70 - Klap over katedret Skrevet af Frk. Jeg rejste mig op og trak mine bukser ned, slik min pik Anne Dorthe. Anne Dorthe havde tårer I øjnene da hun takkede mig for en superfræk oplevelse. De tager ud i det blå og knepper hæmningsløst i det fri. Jeg slog yderligere 5-6 gange og hendes lille røv var nu helt rødlig. (4.33) 96 - The Others Skrevet af MissElena 00:01:02 (Dominans) Jeg havde aldrig overvejet muligheden for, at verden kunne være mere end hvad den havde været hele mit liv. Effekten var utrolig; Anne Dorthe åbnede øjnene helt, som havde hun set et uhyre og åbnede munden på vid gab og skreg højt jaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh jeeg kooooooooooommmeeeeeeer derefter skælvede hun og spændte sin krop og rystede i flere minutter og var nærmest bevidstløs. Det var Frank Sinatras Strangers in the Night og hun smilede og spurgte om jeg ikke ville danse med hende, idet vi jo ikke havde fået danset til festen. Hun finder ud af, at hvis man bryder de aftalte regler, så har det konsekvenser. Vi faldt sammen begge to og kyssede hinanden. Forfatter: Anonym, det skulle være den helt store fest, masser af gode venner, bekendte, forretningsforbindelser og mad vin, spiritus i stride strømme. Jeg orkede ikke at stå imod mere. Der var nu stille i Sofies værelse og jeg åbnede klædeskabsdøren et par centimeter så jeg kunne følge med i hvad der foregik. Tænkte han sikkert var gift, hvilket kun tændte mig mere og mere. Vi talte om lyst og fast, men pludselig drejede Anne Dorthe snakken ind på sex, idet hun spurgte om man kunne have et spændende sexliv efter mange års ægteskab. Per sattede tempoet endnu højere op og begyndte i sin liderlig af kalde min kone ting som medarbejdere absolut ikke plejer at kalde direktørens kone nu skal du fandme få pik din liderlige kælling. Det synes jeg er en dårlig ide, for vores forhold har aldrig været varmt, men jeg giver mig på den betingelse at hun indordner sig fuldstÆndigt! Men ude i køkkenet blev jeg mødt af et hej svigerfar af min svigerdatter Anne Dorthe. Nu var hun i bedre humør igen, og gik over til musikanlægget og satte en. Efter et par minutter kom Per over til mig og spurgte om vi ikke lige kunne tale lidt privat. Jeg tog den op til mit ansigt og duftede, Sofies g-streng var helt gennemblødt og fedtet og duftede dejligt af hendes fissesafter. Så var det pludseligt som om hun traf en beslutning, hun skubbede sig væk fra mig og begyndte at danse vildere og hurtigere. Her er top 200 - Sorteret efter antal hits. (4.82) 84 - De så ikke hinanden mere Skrevet af Henrikfirefem 00:01:03 (Almindelig sex) De havde en fortid sammen - nu ser de ikke hinanden mere.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *