keyboard_arrow_right
Pornhuv bryster

Sexlegetøj odense frække beskeder til mænd

sexlegetøj odense frække beskeder til mænd

SubTøsen maj 2017 kl 9:28 Hej, jeg er en kvinde (slavetøs) i starten af fyrrene. men har først turdet kaste mig ud i at udleve det, for få år siden, godt hjulpet på vej af Kaptajnens noveller! Min erfaring inden for bdsm er meget begrænset, men jeg håber en dag, at blive en lydig slavinde.

Sexlegetøj odense frække beskeder til mænd - Kaptajn

3 Vitas vilde, våde veje kap. Uskrevne regler, hvad der eventuelt forventes af en tøs.s.v. Del 2 Slavinde hos den perfekte hersker? Møgungen april 2017 kl 10:46 Jeg er en pige på 22 år, som er en stor fan af Kaptajn Bligh. Lillush oktober 2017 kl 16:08 Synd jeg er for gammel og bor for langt væk til nogensinde at kunne komme under kaptajnens myndige væsen dine noveller rammer mig så godt (ikke de hårdeste af dem) jeg er af natur enormt submissiv men provokerende derfor har. September 2016 kl 15:57 som svar på Kaptajn Bligh Du har ret jeg har ikke tænkt mig at skrive her inde, selv tak jeg bliver aldrig en forfatter min tid er ikke til det og ville aldrig udgive mine noveller. Jeg er forholdsvist grøn inden for bdsm-verden, men føler, at kaptajnen i høj grad har udvidet min horisont og forstørret min nysgerrighed. 37 Ninas slaveri del 8, Alt eller intet kap. I de seneste uger har jeg skrevet en del med Kaptajnen på mail.

Sexlegetøj odense frække beskeder til mænd - Erotiske

Når jeg er hjemme er mine forældre der stort set altid og beder mig om alt muligt og blander sig, og er det ikke dem er det vores kattekilling, som er vokset op uden en mor fordi, moren ikke ville kendes ved flokken. Jeg gemmer mig bag navnet silke. Tidligere forhold herinde fra. 36 Ninas slaveri 8 Alt eller intet kap. 33 Ninas slaveri 7 Tilladelsen kap. Jeg nyder at læse mange af hans noveller, og læser dem ofte flere gange! Den måde du/herskeren. Kapitel 2 Sweetys første besøg, Kap. Jeg arbejder nu med fortsættelsen af Jeg vandt en slavinde. Jeg havde haft en fantastisk Herre og søgte en jeg kunne føle tryghed til at slippe med og underkaste mig til. 12 Det store gensyn Kapitel. 43 En Blå Rose Ninas slaveri del 9 En verden udenfor kap. Jeg tror jeg besvimer af glæde, lykke, liderlighed og lyst. Min ilddåb om en dybt masochistisk kvindes opstart hos sin sadistiske Herre. Alt han skriver er velskrevet, men noget er for hårdt efter min smag. Men det jeg har læst er nok til at gør mig blød i knæene. Ydmygst impetus Distelle august 2017 kl 22:37 Jeg er kvinde på 44 år, som har nydt at læse Kaptajnens noveller gennem flere. Det store gensyn 18, Stina Ninas slaveri 5, Fies fest Kap. Ninas slaveri 5 Fies fest kap. 22 Det store gensyn 16, Elskelig Ninas slaveri 5, Fies fest Kap. 26 Ninas slaveri 6 Hos Jon Kapitel 25 Voldtægt i krattet Det store gensyn 19 Master Dancer Ninas slaveri Del 6 Hos Jon Kapitel. Ud over dette har jeg 60 påbegyndte eller planlagte projekter liggende, jeg håber på en dag at kunne skrive færdigt. Især Det store gensyn er kravlet ind under huden på mig, da man her møder virkeligheden og nogle af de personligheder, som har været til inspiration for Kaptajn Bligh.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *