keyboard_arrow_right
Livsex mæfikke

Bordel fyn økonomisk ulighed

bordel fyn økonomisk ulighed

skabe velfærd og velstand og for at løfte de svageste borgere. Illegale indvandrere - Jeg kan bekræfte, at vi har været ude på temmelig mange bordeller på hele Fyn. En ny analyse fra Tænketanken Cevea undersøger uligheden i Danmark målt på seks socioøkonomiske faktorer: Indkomstniveau, formue, beskæftigelsesgrad, uddannelsesniveau, RKI-registreringer og kriminalitet i landets 98 kommuner. Alt i alt ligger de fleste topplacerede kommuner i Nordsjælland og Midtjylland, hvorimod de mest udfordrede kommuner findes blandt de syd- og vestsjællandske samt enkelte i hovedstaden. Assens Kommune, der indtager en bundplacering, har en gennemsnitsindkomst på omkring 240.000 kroner om året. En razzia, som Fyens Stiftstidende overværede. Vi ser tendenser til socioøkonomiske ghettoer i begge ender af skalaen. bordel fyn økonomisk ulighed

Tænketank: Bordel fyn økonomisk ulighed

Kæmpe aktion, det er især sagerne omkring udlændinge og kvindehandel, som er tunge, og de bliver koordineret af NEC. Den seneste store razzia foregik tilbage i september 2005. Politiet havde sent i aftes ikke tid til at oplyse yderligere om aktionen). I dag vægter kommunernes socioøkonomiske status kun 32 procent mod den aldersmæssige sammensætning, der vægter 68 procent. Det var en større styrke fra blandt andre Skat, Fyns Politi og Rigspolitiets Nationale Efterforskningsstøttecenter (NEC som slog til mod de omkring 25-30 fynske massageklinikker. Et af ofrene var en afrikansk kvinde, som blev ført bort af to politimænd på et bordel på Vesterbro i Odense.

Videos

Bordell der versauten Fotzen.

Ulighed: Bordel fyn økonomisk ulighed

Og samtidig er mange af dem hjælpeløse, når de først bliver anholdt. Måske skal vi ændre i vægtningen? På Fyn er samtlige kommuner at finde i middel- og bundplaceringer. Formålet var at ramme sociale bedragere, sort omsætning og handel med kvinder, som i årevis har været omfattende i bordelbranchen. Kæmpeaktion - Det var en kæmpeaktion, som har været planlagt i to-tre måneder, og antallet af organisationer, som har medvirket, er også ganske unormalt, siger Finn Fournaise. Uligheden påvirker ikke kun den del af befolkningen, som personligt er ramt hårdest. Tager vi nok højde for de store sociale og økonomiske forskelle, der er mellem kommunerne?

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *